Openingsuren

We werken enkel op afspraak, zodat we alle dieren voldoende aandacht kunnen geven. Hierdoor vermijden we ook lange wachttijden en gestresseerde dieren in het spreekuur, dit komt de kwaliteit van het onderzoek en de behandeling ten goede.


Een afspraak maken kan telefonisch op 058 65 01 95 of online.


Er is elke weekdag en op zaterdagvoormiddag een dierverpleegkundige aanwezig. U kan bij haar terecht voor het afhalen van voeding, medicatie, om uw dier te wegen of om een afspraak te maken. 


Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen u met plezier!

Stephanie, Justine, Sara & Lies
 

Consultaties altijd na afspraak

— maandag tot vrijdag van 8u30 - 12u30 en van 14u - 18.30u
— zaterdagvoormiddag van 10u - 12u

Spoed

Voor spoedgevallen zijn we 24u/24u bereikbaar op ons eigen nummer 058 65 01 95.


Op zaterdagnamiddag en zondag kan je voor een spoedgeval, indien wij zelf niet van wacht zijn,  via het keuzemenu direct doorverbonden worden met de dierenarts van wacht (keuze 1).

huisbezoeken dierenartsenpraktijk maere

Huisbezoeken

Een huisbezoek is mogelijk na afspraak en enkel tijdens de week. 


Op huisbezoek zijn we heel beperkt in onze onderzoeksmogelijkheden en medicatie. Thuis laten de dieren zich niet altijd gemakkelijk onderzoeken, we vragen daarom dat er zeker iemand aanwezig is die het dier goed kan vasthouden. 


We raden aan om met zieke dieren zelf naar de praktijk te komen, waar we een assistente, uitgebreide onderzoeksapparatuur en al de nodige medicatie ter beschikking hebben.
 

Wachtdienst

Tijdens de week kunt u voor spoedgevallen 24u/24u terecht op de praktijk via ons eigen nummer 058 65 01 95.


Op zaterdagnamiddag en zondag is de praktijk gesloten, voor spoedgevallen kunt u op ons eigen telefoonnummer terecht en wordt u, indien we zelf niet van wacht zijn, doorverbonden met de dierenarts van wacht (keuze 1).