Maak kennis met
ons team.

Ons team bestaat uit 2 dierenartsen en 2 dierverpleegkundigen, samen zijn we altijd beschikbaar en kunnen we de zorg aanbieden die uw huisdier verdient.

dierenarts Stephanie Maere

Stephanie Maere

Dierenarts

Stephanie studeerde in 2003 met grote onderscheiding af aan Universiteit Gent als Dierenarts. 
Aansluitend volgde ze er een internship en bleef zo nog een jaar verbonden aan de faculteit Diergeneeskunde. 
Tussen 2005 en 2008 werkte ze enkele jaren in dierenklinieken in het Verenigd Koninkrijk en Nederland.
In 2008 opende ze de dierenartsenpraktijk in Oostduinkerke. Haar interesses zijn, naast algemene diergeneeskunde, vooral tandheelkunde en chirurgie. 
In 2017 behaalde ze ook aan de faculteit diergeneeskunde van Ugent het bijkomende diploma Vakdierenarts kleine huisdieren (Certificate in small animal veterinary medicine).                                                                                                                                    Ze verdiept zich verder in tandheelkunde van kleine huisdieren via internationale cursussen aan de European school of advanced veterinary studies (ESAVS).
Stephanie is lid van beroepsvereniging SAVAB.
 

dierenarts justine huyghe

Justine Huyghe

Dierenarts

Dierenarts Justine Huyghe versterkt ons team sinds 2020. Ze studeerde af in 2014 aan de universiteit Gent met onderscheiding. 
Na haar studies bleef ze anderhalf jaar plakken aan de universiteit als doctoraatsstudent, gecombineerd met praktijkwerk op de dienst Voortplanting en verloskunde. 
Daarna begon het te kriebelen om aan het grote werk te beginnen, en in januari 2016 heeft ze haar eigen praktijk opgericht. Naast haar eigen praktijk in Veurne vind je haar hier op heel regelmatige basis. Je kan bij haar ook online een afspraak maken via onze website. 
Haar interesses zijn algemene diergeneeskunde, chirurgie en wondverzorging.         

In 2021 is ze gestart met de opleiding "Vakdierenarts kleine huisdieren" aan de universiteit van Gent. 
Justine is medewerker van Natuurwerkgroep De Kerkuil, en in het voorjaar en de zomer trekt ze de lokale natuur in op zoek naar roofvogels. 
Justine is ook lid van SAVAB en is net zoals Stephanie en Sara gebeten om nieuwe kennis op te doen via bijscholing. 
 

dierenartsassistente Sara Gesquiere

Sara Gesquiere

Dierverpleegkundige

Sara studeerde in 2015 af als bachelor in de dierenzorg aan de Katholieke Hogeschool te Roeselare. Tijdens deze studie volgde ze meerdere stages in dierenartspraktijken. Aansluitend op deze opleiding startte ze haar job als dierenartsassistente in onze praktijk. 
Haar taken binnen de praktijk zijn zeer afwisselend: Je vindt haar terug achter de balie om u advies te geven over de ideale voeding, ontworming, of om gewoon al uw andere vragen te beantwoorden. Ze is degene die je lijn krijgt als je belt, maar ze helpt ook bij de voorbereiding van een operatie,  helpt assisteren tijdens operaties en zorgt voor de (gehospitaliseerde) patiënt na de operatie, helpt tijdens de consultatie…


Sara is lid van beroepsvereniging BaDiZo en volgt geregeld nieuwe opleidingen over diverse onderwerpen.

foto Lies

Lies Vandevelde

Dierverpleegkundige

In oktober 2022 kwam Lies ons team versterken! 

Lies is op maandag en de dinsdag aanwezig in de praktijk, daarnaast werkt ze in dierenasiel Poezewoef in Poperinge.

In 2018 behaalde zij haar diploma agro- en biotechnologie dierenzorg aan de VIVES hogeschool te Roeselare. 

Met haar groot hart, voor zowel mens als dier, tracht ze iedereen met een glimlach te ontvangen en zo goed mogelijk te helpen. Net als Sara is ze een echte duizendpoot op de praktijk.

Lies is ook lid van beroepsvereniging BaDiZo. Aan de hand van deze opleidingen wil ze haar kennis uitbreiden om jullie nog beter te helpen bij de zorg van jullie huisdier(en).