Dierenarts Stephanie Maere

Dierenarts Stephanie Maere

Stephanie studeerde in 2003 met grote onderscheiding af aan de Universiteit Gent als Dierenarts. Aansluitend volgde ze een internship en bleef zo nog een jaar verbonden aan de faculteit Diergeneeskunde. Hierna werkte ze nog een aantal jaren in dierenklinieken in het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

In 2008 opende ze de dierenartsenpraktijk in Oostduinkerke.

Haar interesses zijn, naast algemene diergeneeskunde, vooral tandheelkunde en chirugie.

In 2017 behaalde ze het diploma "Vakdierenarts kleine huisdieren".

Dierenartsassistente Sara Gesquiere

Dierenartsassistente Sara Gesquiere

Sara studeerde in 2015 af als bachelor in de dierenzorg aan de Katholieke Hogeschool te Roeselare. Tijdens deze studie volgde ze meerdere stages in dierenartspraktijken. Aansluitend op deze opleiding startte ze haar job als dierenartsassistente in onze praktijk. Zij is iedere dag aanwezig op de praktijk. Haar taken binnen de praktijk zijn zeer afwisselend: van de voorbereiding van een operatie, assisteren tijdens operaties tot de nazorg van de (gehospitaliseerde) patiënt na de operatie, helpen tijdens de consultatie... Daarnaast kan je haar vaak terugvinden in de wachtzaal om u advies te geven over de ideale voeding , ontworming, of om gewoon al uw andere vragen te beantwoorden. 

Verder volgt Sara geregeld nieuwe opleidingen over diverse onderwerpen.

Dierenarts Justine Huyghe

Dierenarts Justine Huyghe

Dierenarts Justine Huyghe versterkt ons team en neemt op donderdagnamiddag en 1 op 2 weken op zaterdagvoormiddag de zorg voor jullie huisdier op zich. Je kan bij haar ook online een afspraak maken via onze website. Justine legt zich vooral toe op eerstelijns diergeneeskunde en volgt op heel regelmatige basis bijscholing.